Kultúra

Félbeszakadt a Vígszínház vasárnapi előadása

A második felvonás után már nem jöttek ki a színészek

Egy Tik-Tokon terjedő videó szerint vasárnap a második felvonás után félbeszakadt a Vígszínház előadása. A nézők nem tudtak semmit az okokról, erről tanúskodik a videó is, amelyet a széksorok között készített az egyik néző. Sokan ismét egy színházi balesetre gondoltak - írja a mandiner.hu.

Félbeszakadt a Vígszínház vasárnapi előadása
Vígszínház
Fotó: MH archív/Hegedüs Róbert

A Vígszínház sajtóosztályáról a történtekkel kapcsolatban a következő közleményt kaptunk: „A február 11-i, 19 órás A nagy Gatsby című előadásunk az első felvonást követően, a szünet után félbeszakadt, mert az egyik főszereplőnek elment a hangja. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvostól kezelést kapott, de a második felvonást sajnos már nem tudtuk megtartani.” A színház azt is közölte, hogy a félbeszakadt előadást természetesen pótolják.

Az előadást április 12-én, pénteken 19 órás kezdéssel pótolni fogjuk Nézőink számára.

A jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. Amennyiben nem felel meg a pótlásra kijelölt dátum, a belépőjegyek február 26-ig átválthatók egy másik meghirdetett A nagy Gatsby előadásra, a rendelkezésre álló helyek függvényében” – állt a színház közleményében.

Kapcsolódó írásaink

Nyolcezer közös élet

ĀKét kategóriában Oscar-esélyes koreai film korunk hőséről, a vágyait követő emberről, aki nem akar sem sebezni, sem sérülni