Kultúra

Sting jövőre visszatér Budapestre

Különleges koncerttel érkezik a Budapest Aréna színpadára Sting 2024. május 31-én. A 17-szeres Grammy-díjas előadó dinamikus koncertprogrammal készül, eljátszva legnépszerűbb slágereit, amelyek akár a The Police tagjaként, akár szólóban részei illusztris karrierjének. A koncerten többek között olyan időtlen klasszikusok csendülnek fel, mint a Fields of Gold, a Roxanne, az Every Breath You Take vagy a Message in a Bottle – számolt be a Magyar Nemzet.

Sting jövőre visszatér Budapestre
Sting 2022-es turnéjának két magyar állomása is volt
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/Axel Heimken

Sting legutóbbi fellépéseit a The Times mesterkurzusnak minősítette; „Sting továbbra is vitathatatlanul zseniális előadó, aranyat érő életművel.” A The Telegraph ritka csemegének ítélte, Stinget magát a The Guardian pedig egyedülállónak nevezte „magasztos pop-alkímiájáért”.

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a hivatalos Sting rajongói klub tagjai vásárolhatnak a www.sting.com oldalon keresztül. Az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation-tagok számára is elérhető lesz november 22., szerda 10 órától november 23., csütörtök este 6 óráig. A teljes körű jegyértékesítés november 24-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

Kapcsolódó írásaink