Kultúra

Haydn Fesztivál a pápai Esterházy Kastélyban

Bemutatják a Rege című nagyszabású koncertshow-t, amely a Magyar Himnusz születését ünnepli

 A Haydn Fesztivált – a Budapesti Vonósok szervezésében – idén huszonhatodik alkalommal rendezik meg Pápán az Esterházy-kastélyban, július 20–23. között. 

Haydn Fesztivál a pápai Esterházy Kastélyban
Bucz Magor zeneszerző A Rege című koncertshow egyik alkotója
Fotó: Haydn Fesztivál

A fesztiválon elhangzanak ikonikus művek, lesznek zenetörténeti rögtönzések, és zenés kastélytúrákon vehet részt a közönség. 

Sor kerül egy ősbemutatóra is: a Himnusz születésének 200. évfordulója alkalmából született Bucz Magor és Bekker Péter A Rege című multimédiás koncertshow-ját a fesztiválon láthatja először a közönség július 22-én. A fesztivál minden programjára ingyenes a belépés. A Rege című koncertshow bemutatójára koncertjegyek vásárolhatók, amellyel további exkluzív programokon lehet részt venni.

A Szent Efrém Férfikar is fellép az idei Haydn Fesztiválon
A Szent Efrém Férfikar is fellép az idei Haydn Fesztiválon
Fotó:  Orbán Domonkos

A fesztiválon többek között olyan jelentős művésze közreműködnek, mint a Budapesti Vonósok, Langer Ágnes, a Szent Efrém Férfikar, Navratil Andrea, Tompos Kátya, Bősze Ádám.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom