Kultúra

Újra összeáll Trent Reznor és Atticus Ross egy Fincher film erejéig

Idén egy újabb David Fincher-filmet köszönthetünk majd A gyilkos címmel, amelyhez a zenét ezúttal is Trent Reznor és Atticus Ross készíti majd. 

Újra összeáll Trent Reznor és Atticus Ross egy Fincher film erejéig
Trent Reznor és Atticus Ross már hosszú ideje dolgozik együtt David Fincher rendezővel
Fotó: Getty Images via AFP/Getty Images North America/Jerod Harris

Trent Reznor és Atticus Ross ismét egy David Fincher-film zenéjhét szerzi majd, ezúttal a 2023-ban érkező, A gyilkos című alkotáson dolgoznak majd együtt a rendezővel – írta meg a Rolling Stones magazin.

Reznor és Ross már ötödik alkalommal dolgozik a Hetedik és a Harcosok klubja sztárrendezőjével, nem eredménytelenül. Reznor szerezte ugyanis A közösségi háló című film zenéjét is, amely 2011-ben Oscar-díjat ért a legjobb eredeti filmzene kategóriájában. 

Persze azóta is akadtak a triónak szép számmal közös munkái, legutóbb Fincher Mank című filmjének zenéjét szerezte közösen Ross és Reznor, ami ugyan Oscart ezúttal nem, de egy jelölést be tudott zsebelni. 

A 2023 novemberében érkező A gyilkos című film Alexis Nolent ugyanezen című képregényén alapszik majd, Reznor és Ross mellett pedig Fincher újra együtt dolgozhat majd Andrew Kevin Walkerrel, akivel legutóbb a Hetedik forgatókönyvét írták együtt. 

Kapcsolódó írásaink