Kultúra

Megtelt a Sziget az első napon

A Sziget első napján már ki kellett tenni a „megtelt” táblát, ugyanis este 10-re elfogytak az aznapra kiadható teljes árú jegyek. A szervezők szerint a péntek és a szombat is hasonlóan erősnek ígérkezik, érdemes elővételben megváltani a jegyeket. 

Megtelt a Sziget az első napon
A Sziget megtelt az első napon
Fotó: MH/Görgényi Levente

Telt házat hozott a Sziget első napja, Dua Lipa „púposra” töltötte a Nagyszínpad nézőterét. A Sziget egy napon maximum 95.000 főt tud befogadni, ezért hétfőn késő este, az aznapra szóló teljes árú jegyek kiadását le kellett állítanunk – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Kádár elmondta, hogy hasonló érdeklődésre számítanak pénteken és szombaton is. Nagyon fogynak a hétvégi jegyek, Stromae és Justin Bieber illetve másnap Calvin Harris és Lewis Capaldi koncertjére is érdemes már elővételben beszerezni a belépőt – mondja a főszervező.

Objektum doboz

A Sziget életében többször is jelentettek már telt házat. Először 2001-ben rakták ki a megtelt táblát, akkor vasárnap a Faithless játszott. Legutóbb pedig a 2019-es fesztivál nyitónapján telt meg a Sziget, akkor Ed Sheeran volt a sztárvendég. Volt már olyan Sziget is, ami több ilyen sikeres napot is számlált, 2016-ban például Rihanna, Sia és a Muse napján is kikerült a „megtelt” tábla. 

Arról, hogy mi hogyan láttuk a Sziget első napját, itt olvashat többet!

Kapcsolódó írásaink