Kultúra

Élő ősbemutató a Balaton Soundon

A világ legjobb DJ-i közt számon tartott Alok egy új sikerszámmal rukkolt elő idén nyárra. A „Deep Down” című nótát elsőként élőben a Balaton Sound látogatói hallhatják Ella Eyre közreműködésével, aki emiatt érkezik majd Zamárdiba.

Élő ősbemutató a Balaton Soundon
A világ legjobb DJ-i közt számon tartott Alok egy új sikerszámmal rukkolt elő idén nyárra
Fotó: Balaton Sound

Dj Alok igazi szupersztár: a világ legjobb lemezlovasait sorba állító DJ Mag listáján a rendkívül előkelő 4. helyen szerepel, 27 milliós Instagram követőtáborával a második a nemzetközi elektronikus zenei szcénában, 20 milliós havi hallgatójával pedig a leghallgatottabb brazil művész a világon. Eddigi pályafutása során olyan zenészekkel kollaborált, mint például John Legend, Jason Derulo vagy Steve Aoki.

Dj Alok nemrég készítette el a nyár slágerét, a "Deep Down"-t, Ella Eyre, a house-zene királyával, Kenny Dope-pal és a diszkórajongó Never Dull-lal közösen. Azt szeretnénk, hogy a 'Deep Down' egy olyan dal legyen a nyári hónapokra, ami mozgásra késztet, és reméljük, hogy ti is ugyanúgy élvezitek majd, mint ahogy mi is élveztük a dal megalkotását – nyilatkozta az új dalról Alok.

Alok hamarosan a Balaton Sound sztársorában is bemutatkozik és ez alkalommal egy élő ősbemutatóra is készül - írja a fesztivál közleménye.

A koncert miatt Zamárdiba érkező Ella Eyre-al közösen adják elő a "nyár slágerét" a Deep Down-t.

Objektum doboz

Mindig is nagy rajongója voltam a popzenének és sokféle formában találok benne inspirációt, így egy olyan rendkívül markáns előadóval dolgozni, mint Ella, - aki ráadásul csodálatos dalszerző és előadó, és aki imádja a tánczenét - csodálatos együttműködés volt – nyilatkozta Alok.

Ella Eyre társszerzőként és közreműködőként olyanokkal dolgozott együtt, mint Sigala, Meghan Trainor, Becky Hill és Sonny Fodera, hogy csak néhányat említsünk. Az elért eredmények széles listája pedig tartalmaz egy dupla platinalemezes UK #1 kislemezt, egy BRIT-awardot, két MOBO-díjat, két további platinalemezes kislemezt és egy UK Top 5 albumot is.

Kapcsolódó írásaink