Kultúra

Cannes-t lenyűgözte az Elvis-film

Állva ünnepelte a közönség az Elvis című Baz Luhrmann-film két főszereplőjét, Austin Butlert és Tom Hankset a cannes-i filmfesztiválon.

A rocksztár életének számos, eddig nem ismert epizódját bemutató, pergő ritmusú alkotás díszbemutatóját szerda este tartották. A seregszemlén versenyen kívül indult, több mint két és fél órás film a legendás zenésznek a menedzseréhez, Tom Parkerhez fűződő bonyolult kapcsolatán keresztül fejti fel a „király” életének két évtizedét.

A rock and roll-legendát a modellként is ismert, harmincéves Austin Butler alakítja, az ő hangja hallható azokban a jelenetekben, ahol a főszereplő énekel. Tom Hanks Elvisnek a cirkuszi világból érkezett, befolyásos, cinikus és manipulatív menedzsereként tűnik fel. A filmben olyan, eddig nem ismert részletek láthatók Elvis életéből, mint például amikor egy tévéműsorban a menedzsere ötletére egy kutyával énekelt. A filmet június 24-én mutatják be az Egyesült Államokban, a világ többi országában már június 22-től vetítik.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom