Kultúra

Ludovika Fesztivál az Orczy parkban

Családi rendezvények

Koncertekkel, Ludovika szabadegyetemi előadásokkal és családi programokkal várja az érdeklődőket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem május 5. és 7. között az Orczy parkban, Budapesten.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem az elmúlt tíz évben a 100 napos ünnepséghez kapcsolódva szervezte meg a Ludovika Fesztivált, amelynek célja, hogy betekintést nyújtson a hivatásos szakmák életébe, megismertesse tevékenységüket, és családi programokkal közelebb hozza a hivatásrendek világát a szélesebb közönséghez.

A háromnapos rendezvény nyitónapján, május 5-én fellép a Blahalouisiana és Szabó Balázs Bandája, a Tószínpadon a Folk on 45 duo, a Grecsó–Hrutka Tandem, a Party Sátorban többek között Tremblay, Pixa, Lotfi Begi, Metzker Viktória és Willcox szolgáltatja majd a zenét. Május 6-án este a Nagyszínpadot a Hősök és a Brains veszi birtokba, míg a Tószínpadon Kollányi Zsuzsi akusztikus duója és Áron András Apey várja a fesztiválozókat, írta az MTI.

Május 6-án a Ludovika Szabadegyetem rendhagyó előadássorozata várja a közönséget, szó lesz többek között a technológiai fejlődés dimenzióiról, a pilóták különös világáról, a mesterséges intelligenciáról, a világűrről és a vízkrízisről.

Kapcsolódó írásaink