Kultúra

Kulturális magazinnal jelentkezik a Faktum, lapunk podcastműsora

Indul a Premier

A legfrissebb kulturális hírek, színházi, filmes és könyvbemutatók kulisszatitkaival, fontos háttér-információkkal, mély beszélgetésekkel várja az érdeklődőket szombattól a Faktum Premier, a Magyar Hirlap podcastműsorának kulturális magazinja.

Kulturális magazinnal jelentkezik a Faktum, lapunk podcastműsora
Batta András
Fotó: MH/Purger Tamás

A lapunk weboldalán, a legnagyobb zenei streamingszolgáltatók (Spotify, Deezer, Soundcloud), a YouTube, az Apple, a Google és a Simplecast felületein meghallgatható műsor első adásának vendége Batta András Széchenyi-díjas zenetörténész.

A Magyar Zene Háza igazgatója amellett, hogy beszámolt a díjnyertes épület megnyitása óta eltelt két hónap tapasztalatairól, azt is elmondta, milyen izgalmas programok várhatók a következő időszakban – például a tavasz beköszöntével az amfiteátrumszerű szabadtéri színpadon is lesznek ingyenes koncertek. A szakmai kérdéseken túl azt is elárulta a Premier házigazdájának, Sárdi Krisztinának, számára melyik a ház legkedvesebb része.

Kapcsolódó írásaink

Veszélyes a baloldal felelőtlensége

ĀA dezinformáció a hibridháború egyik legfontosabb fegyvere, a harcoló felek a teljes arzenálját vetik be – figyelmeztetett Horváth József biztonságpolitikai tanácsadó a Faktumban

Brüsszeli hátbatámadás

ĀÉrdemi munka helyett médiaesemények megkomponálásával foglalkozik az Európai Parlament baloldala Ukrajna ügyében – fogalmazott Deutsch Tamás, a Fidesz EP-delegációvezetője a Faktumban