Kultúra

Úgy tűnik, csak összejön: Billy Talent a Budapest Parkban

Előbb tavaly, majd idén júniusra vártuk, most pedig úgy néz ki, jövőre végre tényleg érkezik a Billy Talent, Kanada legnépszerűbb punkrock zenekara a Budapest Park színpadára.

Úgy tűnik, csak összejön: Billy Talent a Budapest Parkban
Jövő júniusban végre a Budapest Parkban
Fotó: Facebook/Billy Talent Hungary

Először 2019 novemberében jelentettük be, hogy a több mint negyedszázados banda, amelynek koncertjeit világszerte elkötelezett rajongók tömegei várják, egy turné keretében Budapestre is ellátogat. Azonban, ahogy annyi más rendezvényt, bulit, koncertet, így a kanadai punkok Park-beli zúzását is halasztani kellett, két teljes évet, így az először 2020. június 14-ére meghirdetett bulit a szervezők ígérete szerint 2022 június 8-án végre meg is lehet tartani.

A halasztás minden bizonnyal nem ront semmit a hangulaton, hiszen a Billy Talent immáron évtizedek óta járja a világot kifogyhatatlan energiával és féktelen örömzenéléssel, Budapesten is többször tombolhattunk koncertjein, s minden bizonnyal így lesz ez jövő év júniusában is.

Mintha csak most kezdtük volna ezt az egészet...
A Szigeten is fellépett az Of Mice & Men
Fotó: MH/Görgényi Levente

S hogy a remek hírt fokozzuk, azt is bejelenthetjük, hogy a kanadaiak előzenekara az az Of Mice & Men lesz, amelyet szintén üdvözölhettünk már Magyarországon: 2017-ben a VOLT Fesztiválon, 2019-ben pedig a Szigeten robbantotta fel a színpadot az amerikai metalcore zenekar – bizonyára nem lesz ez másként 2022 júniusában, a Budapest Parkban sem, hiszen a lapunknak adott interjúban éppen azt ígérte az együttes dobosa, Valentino Arteaga: azt tervezik, hogy mielőbb visszatérnek a magyar fővárosban zúzni.

Jegyek még kaphatóak a rendkívüli bulira, karácsonyi ajándéknak sem utolsó tipp, amire érdemes kattintani.

Kapcsolódó írásaink