Kultúra

Exkluzív tárlatvezetés a Ludwig Múzeumban

Nagylátószög – 120 éves a magyar film

Kortárs művészek tartanak ingyenes tárlatvezetést középiskolásoknak a Nagylátószög – 120 éves a magyar film című kiállításon, amely átfogó képet nyújt a magyar film történetéről a kezdetektől napjainkig a Ludwig Múzeumban.

A Nemzeti Filmintézet közleménye szerint azért kérték fel a kortárs zene és irodalom kiválóságait a különleges és személyes tárlatvezetésekre, hogy a Nagylátószög kiállítást bejárva mondják el, mutassák meg középiskolás diákoknak, milyen filmélmények voltak rájuk nagy hatással és mit gondolnak a magyar filmről.

Mint írják, október 29-én Kemény Zsófi forgatókönyvíró, slammer várja a diákokat, majd Henri Gonzo, a Fran Palermo dalszerző-gitáros frontembere és Simon Márton slammer, műfordító tart exkluzív tárlatvezetést. A programokra ötfős középiskolai csoportok jelentkezését várják.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom