Kultúra

Indul a Kultúrházak éjjel-nappal eseménysorozata

Mindennap értéket adnak

Több száz helyszínen, több mint ezer programmal várják az érdeklődőket a Kultúrházak éjjel-nappal idei eseménysorozatán szeptember 24. és 26. között.

A Magyar Népművelők Egyesülete (MNE) szervezésében megvalósuló rendezvénysorozat megnyitója Pomázon lesz – hangzott el a sajtótájékoztatón tegnap Pesterzsébeten. „Célunk, hogy ezt a három napot átültessük az év valamennyi napjára, vagyis legyen látható, elismert és fontos a közművelődési intézményekben dolgozók munkája mindenki számára” - mondta a videón bejelentkező Kiss Szabolcs, az Emmi közművelődésért felelős főosztályvezetője, majd kitért arra, hogy a programsorozat jelmondata, Mindennap értéket adunk, arra hívja fel a figyelmet, hogy a közművelődés a hétköznapokon is értékes kultúrát közvetít és teremt.

Az esemény védnöke idén is Novák Péter. A zenész, rendező fontosnak nevezte, hogy értékeinket, kultúránkat együtt, közösségben élhessük át, ünnepelhessük meg, és mint mondta, ebben játszanak fontos szerepet a kultúrházak. A programokat a Kulturhazak.hu oldalra tölthetik fel az intézmények.

Kapcsolódó írásaink

Kultúrházak éjjel-nappal

ĀKistelepülési intézmények, valamint közművelődési, egyházi, határon túli szervezetek részvételét is várják