Kultúra

Ismét várja a látogatókat a Klebelsberg Kultúrkúria

Megnyitotta kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria. A programok között szerepel június 4-én este hat órakor a 2020. évi Klebelsberg Kuno-díjátadó; az elismerést a Pesthidegkúti Városrészi Önkormányzat alapította. 

Ismét várja a látogatókat  a Klebelsberg Kultúrkúria
Újra várja látogatóit a Klebelsberg Kultúrkúria
Fotó: MH

A gálaműsor Szarka Tamás zenés irodalmi estje lesz, amelyen Horváth János működik közre zongorán. Az esemény ingyenes, ám regisztrációköteles. Másnap, június 5-én este nyolc órakor Varsói Melódia címmel  látható előadás. Leonyid Zorin darabjában színre lép Tompos Kátya és Adorjáni Bálint. Az előadás rendezője Kocsis Gergely. Június 12-én szombaton a Fonogram Magyar Zenei díjas Holdviola tagjaiból alakult új együttes, a A HoldEső ad koncertet.

Június 20-án Herczeg Ferenc Kék róka című darabja látható a Déryné Társulat előadásában, a darabban színre lép Ivaskovics Viktor, Losonczi Kata, Turi Bálint, Dányi Krisztián és Gulyás Gabriella. A darab rendezője Szabó Sebestyén László. A kiállítások között ismét látogatható a Sztárfotók a XX. századból – Tóth József Füles fotókiállítása, míg a gyereknapon szabadtéri előadásokra várják a látogatókat.

A hagyományos gyermekbúcsú június 27-én lesz.

Kapcsolódó írásaink

A világhírű kanadai sziget

ĀMontgomery történeteinek középpontjába mindig olyan erős hősnőket állított, akik határozottak, céltudatosak, politikai véleményük is van