Kultúra

A Langaléta Garabonciásokkal indul a Bondoró Utcaszínház Fesztivál

Összművészeti eseménysorozat

Több mint száz programmal várja az érdeklődőket a Bondoró Utcaszínház Fesztivál, amelyet június 11-től 13-ig rendeznek Kapolcson.

A Langaléta Garabonciásokkal indul a Bondoró Utcaszínház Fesztivál
Kárász Eszter
Fotó: Kárász Eszter Facebook-oldala

Az egyik kiemelt helyszín a Bondoró Porond lesz, ahol fellépnek a Langaléta Garabonciások, a BAB Társulat, a Harkels Puppetry, a Bélaműhely, a Kajárpéci Vízirevü és a fénybábokkal kísérletező Ledpuppets, amely Japánba kalauzolja a nézőket. Lesz Szikrashow is, az Aserdus Tűzzsonglőr Produkció előadásában. A Bondoró Színpad idén a kapolcsi Kecskekő Sátorhely területén lesz, a Bordűr – Bor- és Művészeti Páholy pedig Balaton-felvidéki borokkal várja a fesztiválra látogatókat.

Ezen a helyszínen ad koncertet a Swing á la Django, Kárász Eszter (képünkön), a Bin-Jip vagy Lantos Zoltán. A Bordűrben délelőttönként szakmai beszélgetések, gyermekprogramok lesznek, ifjúsági műsorával lép fel a Modern Art Orchestra, Mórocz Adrienn Boribon mackóról és Annipanniról mesél, a helyszín programjait Tompos Kátya és Hrutka Róbert közös koncertje zárja. A Torkolat – Sörkert helyszínen képzőművészeti programok és koncertek váltják egymást.

Kapcsolódó írásaink