Kultúra

Ötödször tartják meg a Műtárgyak Éjszakáját

A műtárgy.com 2021. június 17. és 19. között rendezi meg a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő programsorozatát, a háromnapos Műtárgyak Éjszakája Fesztivált, amelyen 50 fővárosi helyszínen 100-nál is több program várja az érdeklődőket. 

Ötödször tartják meg a Műtárgyak Éjszakáját
2021. június 17. és 19. között rendezik meg a háromnapos Műtárgyak Éjszakája Fesztivált
Fotó: Műtárgy.com

A kínálat az eddig megszokottakhoz hasonlóan nagyon színes: a kiállítások és szakmai előadások mellett többek között műterem- és műhelylátogatások, tematikus séták, workshopok, kerekasztal-beszélgetés és filmvetítés is gazdagítja a programválasztékot. A széles kínálat garantálja, hogy mindenki talál olyan eseményt, ami a számára különösen érdekes lehet.

A Műtárgyak Éjszakája programsorozat résztvevői a jelentős hazai múzeumok és galériák. A már bemutatott helyszíneken túl az Óbudai Múzeum, a Műcsarnok, a Budapesti Történeti Múzeum – Vármúzeum, a Szépművészeti Múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Ráth György-villa, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Ludwig Múzeum, a TOBE Gallery, a Várfok Galéria, az Einspach Fine Art & Photography, a Virág Judit Galéria és a Kieselbach Galéria is izgalmas programokkal, kiállításokkal, tárlatvezetésekkel várja az érdeklődőket.

A további programokért, valamint a regisztrációért keresse fel a Műtárgyak Éjszakája Fesztivál honlapját.

Kapcsolódó írásaink