Kultúra

Ismét látogatható az Országház, az Országgyűlési Könyvtár és az Országgyűlési Múzeum

Ismét látogatható az Országház, az Országgyűlési Könyvtár és az Országgyűlési Múzeum, a bibliotéka már hétfőn megnyitott, a múzeum tárlatait az érdeklődők péntektől kereshetik fel - olvasható az Országgyűlés Sajtóirodája által pénteken lapunkhoz is eljuttatott közleményében.

Mint írják, az Országház, az Országgyűlési Könyvtár és az Országgyűlési Múzeum a védettségi igazolvánnyal rendelkezőkés a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára nyílik meg ismét.

Az Országgyűlés Múzeumában az Új világ hajnalán - Tisza István című időszaki kiállítás december végéig tekinthető meg. Az Országház május 14-től visszavonásig újranyitó jegytípussal várja a látogatókat.

A nyitvatartással és a belépési szabályokkal kapcsolatos bővebb információ a www.parlament.hu weboldalon, az Országház menüpont alatt érhető el - áll az összegzésben.

Kapcsolódó írásaink

Újra látogatható az Aquincumi Múzeum

ĀMájus 8-án és 9-én ingyenes a belépés, a magával ragadó római hangulat mellett családi kalandtúra és izgalmas romkerti séták is várják az érdeklődőket

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom