Kultúra

Művészeti programokra írt ki pályázatot az MMA

A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) az elmúlt évekhez hasonlóan 200 millió forint összegben nyílt pályázatot hirdet az államháztartás alrendszerén belüli és kívüli, a Magyar Művészeti Akadémia alapszabályában nevesített művészeti ágak területén működő civil és - a központi költségvetési szervek kivételével - egyéb szervezetek részére, művészeti szakmai programjuk megvalósításának támogatására.

Művészeti programokra írt ki pályázatot az MMA
Művészeti programokra írta ki újabb pályázatát az MMA
Fotó: MMA

A pályázat (kódja: MMA-21-P) célja - ahogy a korábbi években, úgy ezúttal is -, hogy anyagi támogatást nyújtson a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez.

A vissza nem térítendő, elnyerhető támogatás összegének alsó határa 500 ezer forint, felső határa 1 millió forint, saját forrás biztosítása a támogatáshoz nem szükséges.

A támogatás a pályázó által a pályázatban megjelölt, 2021. január 1. - december 31. között megvalósuló, a pályázati kiírásban leírt tevékenysége gyakorlásához, programjának megvalósításához nyújtott vissza nem terítendő támogatás.

A rendelkezésre álló összeg az MMA tagozatai között egyenlő arányban kerül felosztásra.

A pályázatok benyújtása tagozati bontás alapján a kiírásban található tematika figyelembevételével lehetséges. A pályázat benyújtásának - melyet az MMA pályázati rendszerébe lépve lehet megtenni - határideje: 2021. április 9.

A részletes pályázati kiírás és útmutató a köztestület honlapján, a Pályázatok menüpont alatt található meg.

Kapcsolódó írásaink

Élményközpontú tudásközvetítés

Ā„Az is célunk, hogy kiskortól kezdve megszerettessük a gyerekekkel a múzeumok világát” – hangsúlyozta lapunknak Kenesei Zsófia múzeumpedagógus-történész

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom