Kultúra

Sztárpárok vallanak egymásnak újra szerelmet egy különleges videóban

Személyes videóüzenetben mond igent a szerelemre és a házasságra a Tóth Gabi-Krausz Gábor énekes-séf házaspár, az aktívan blogoló Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas író, publicista, Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Bárdosi Ildikó, a Pindroch Csaba-Verebes Linda színész házaspár, valamint a Házasság hete idei arcai, Pálúr János orgonaművész és felesége, Pálúr Kornélia. A népszerű és közismert párokat a Házasság Hete kezdeményezéshez csatlakozó, a magyar családokat támogató kiemelt projekteket megvalósító Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) kérte fel a szereplésre.

Sztárpárok vallanak egymásnak újra szerelmet egy különleges videóban
Sztárpárok vallanak egymásnak újra szerelmet egy különleges videóban
Fotó: MH

Az Egyesült-Királyságból 1996-ban útjára indult kezdeményezés, a Házasság hete programsorozat magyar szervezőihez csatlakozva a házasság szépségére és fontosságára hívja fel a figyelmet a CSBO is.

A február 5-től Valentin napig tartó időszakban tematikus tartalmakkal, exkluzív interjúkkal, blogokkal, vlogokkal, videóüzenetekkel és Facebook nyereményjátékkal várják az olvasókat a csalad.hu oldalon, azt hirdetve, hogy a házasság a XXI. században sem idejétmúlt intézmény, sokkal inkább a személyes kiteljesedés útja, a párkapcsolat minőségi szintváltása, a felelősségteljes szerelem és a feltétlen bizalom megtapasztalásának életre szóló, nagy kalandja.

Az Egyesült-Királyságból 1996-ban indult útjára a kezdeményezés
Az Egyesült-Királyságból 1996-ban indult útjára a kezdeményezés
Fotó: MH

A csalad.hu tematikus tartalmai február 5-én indulnak, sok más mellett egy exkluzív videóinterjút is megtekinthetnek az olvasók, melyben Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas író-publicista tesz megindító vallomást saját házasságáról – immár özvegyként, de sosem múló szerelemmel, szeretettel férje iránt.

A személyes megnyilatkozások, szakértői interjúk és cikkek színes és értékes tartalmat ígérnek azok számára is, akik maguk is házasságban élnek, és azoknak is, akik még előtte állnak életük nagy döntésének.

Ezerszer is igen!
Ezerszer is igen!
Fotó: MH

A csalad.hu Facebook oldalán február 7-14. között különleges nyereményjáték is indul azok számára, akik ezzel is szeretnének igent mondani egymásra szerelmükkel, házastársukkal: egy közös fotó feltöltését követően a szerencsés nyertesek a beküldött képről készített egyedi, művészi portré-illusztrációt nyerhetnek, amelyet örök emlékként őrizhetnek meg. 

Az alábbi videó rövid ízelítőt ad a színes tartalomból, és egy nagy, közös „igen” a házasságra:

Objektum doboz

Tóth Gabi-Krausz Gábor énekes-séf házaspár
Pindroch Csaba-Verebes Linda színész házaspár
Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Bárdosi Ildikó
Pálúr János orgonaművész és felesége, Pálúr Kornélia
 

Kapcsolódó írásaink

Hampsteadi séták kezdőknek és haladóknak

Ā„Londonban, hej, van számos utca…”: Sárközi Mátyás újabb kötete élvezetes olvasmány és szórakoztató kultúrtörténeti bédekker, a szerző rajzaival illusztrálva