Kultúra

Budapest Art Week szombattól: csak maszkban és regisztrációt követően

Tíznapos eseménysorozat Budapesten

Hetven budapesti kortárs galéria, kiállítótér, múzeum és műterem várja az érdeklődőket az 5. Budapest Art Week (BAW) képzőművészeti eseménysorozaton október 16. és 25. között. 

Az eddigi leghosszabb Budapest Art Week közönsége kiállítások, műterembejárások, tárlatvezetések, vezetett városi séták, múzeumpedagógiai foglalkozások és sok egyéb program közül választhat. Ennek érdekében a BAW programjai és kiállításai tíznapos vagy egynapos karszalagokkal látogathatók – közölték a szervezők az MTI-vel. A kiállítások közül a közlemény kiemeli a Ludwig Múzeum BarabásiLab: Rejtett mintázatok. A hálózati gondolkodás nyelve, a Budapest Art Mentor program és a Budapest Projekt Galéria Felfedezők 3.0, a Várfok Galéria Kutyák, szarvasok és griffek, valamint a Kassák Múzeum Személyes távolság – Besnyő Éva fotográfiái című tárlatait.  Idén is visszatérnek a galériatúrák, vezetett városi séták, épületbejárások és tárlatvezetések, és a Nyitott Műtermek délutánja is újra jelentkezik  A tavaszra meghirdetett, ám a járvány miatt elhalasztott eseménysorozat minden programján kötelező a maszk viselése. Az eseményeken való részvétel korlátozott, ezért egyes programokhoz kötelező előzetesen regisztrálni a www.bpartweek.hu/hu honlapon.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom