Kultúra

Gyökereink, virágaink a Klebelsberg Kultúrkúriában

A Klebelsberg Kultúrkúriában vasárnapig tartanak a XXIII. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál rendezvényei. Pénteken az Aranyszamár Színház és a Szarkaláb Banda érzékenyítő, koncertszínházi összművészeti előadásán Szabó Balázs zenéjével várják az érdeklődőket.

Gyökereink, virágaink a Klebelsberg Kultúrkúriában
Szombat este a Kecskeméti Katona József Színház előadásában láthatják Andrew Bergman: Társasjáték New Yorkban című előadását
Fotó: XXII. Pesthidegkúti Művészeti

Este Ujváry Gábor történész tart előadást Trianon kulturális következményeiről. A Szabadtéri Színpadon „Gyökereink-virágaink” – versek, dalok Trianon emlékezetére címmel a Kaláka Együttes, Oberfrank Pál és Tarpai Viktória közös előadása zárja az estet.

Szombaton a kultúrkúriában megnyílik a Mesekert. Természetfotós kiállítással és sólyombemutatóval, artistákkal és koncertekkel várnak kicsiket, nagyokat. Este a Kecskeméti Katona József Színház előadásában láthatják Andrew Bergman: Társasjáték New Yorkban című előadását.

Augusztus 30-án, vasárnap Halász Judit gyermekkoncertjével indul a fesztivál zárónapja. Délután a Vásárszínpadon  „Kolompos Mulatság"-ra hívja a családokat a Kolompos együttes. Presser Gábor és barátai zenélnek azon az esti jótékonysági koncerten, Vigyázzunk Budára! felhívással, amelynek teljes jegybevételét a II. kerület Kapás utcai rendelőintézetnek ajánlják fel, hogy megvehesse a legmodernebb Q3 nagynyomású plazmatechnológiás légtisztító fertőtlenítő eszközöket.

Kapcsolódó írásaink