Kultúra

Augusztusban rendezik a Fesztivál Akadémiát

Fellélegzés kamarazenével

Augusztus 20. és 30. közt tartják a Fesztivál Akadémia Budapest (FAB) koncertsorozatát a Zeneakadémián és más budapesti helyszíneken olyan művészek részvételével, mint Perényi Miklós, Ránki Dezső, Baráti Kristóf és az Amadinda Ütőegyüttes.

Amint azt a Kokas Katalin és Kelemen Barnabás által alapított kamarazenei fesztivál szervezői közölték, a 2020-as évad tematikája a Fellélegzés lesz, új kezdeményezésként pedig decemberben Miskolcon rendezik meg a Kelet-Közép-európai Hubay Jenő Hegedűversenyt. Mint írják, a Zeneakadémián tartott hangversenyeket az interneten élőben is közvetítik, de a mesterkurzusok nem lesznek nyilvánosak. A teljes műsort június 24-én teszik közzé, a jegyértékesítés július 1-jén kezdődik.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom