Kultúra

Ismét közös filmet készít Martin Scorsese és Robert De Niro

Az Apple készíti Martin Scorsese legújabb filmjét Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével.

Ismét közös filmet készít Martin Scorsese és Robert De Niro
Martin Scorsese legújabb filmjében Robert De Niro és Leonardo DiCaprio is főszerepet játszik majd
Fotó: AFP/Getty Images/Kevin Winter

A Killers of the Flower Moon (Megfojtott virágok) című thriller terjesztésében a Paramount Stúdió is közreműködik. Az információt a Hollywood Reporter, a Variety és a Deadline.com is megerősítette.

Scorsese Az ír című maffiaeposzát tavaly a Netflixnél forgatta, miután a film magas, több mint 160 millió dolláros (50 milliárd forintos) költségei miatt a hagyományos stúdiók nem vállalták a munkát.

Ezúttal viszont az Apple új streamingszolgáltatásával kötött szerződést a több mint 150 millió dolláros költségű újabb film forgatására.     

A thriller arról a gyilkosságsorozatról szól, amelynek során az oklahomai oszázs indián törzs több tagját megölték az 1920-as években, amikor földjükön hatalmas olajkészleteket fedeztek fel. Scorsese Osage megyében is forgatni akar az ott élő őslakosok bevonásával. A forgatás kezdetéről egyelőre nem közöltek információt.

A film alapjául David Grann a témában írt Megfojtott virágok című kötete szolgál.

Kapcsolódó írásaink

Végre Brad Pitt is kapott egy Oscart

ĀTörténelmet írt az Élősködők című dél-koreai film - Joaquin Phoenix kapta a legjobb színész Oscar-díját - Renée Zellweger lett a legjobb női főszereplő - Bong Dzsun Ho lett a legjobb rendező