Kultúra

Művészetek Völgye ősziesítve: hétvégi programok Kapolcson

Összművészeti fesztivál

Négy Völgyhétvégével kárpótolják a szervezők az idén elmaradó Művészetek Völgye közönségét. Három szeptemberi és egy októberi hétvégén a megszokott rendezvényekkel várják Kapolcson a látogatókat.

A szervezők közleménye idézi Oszkó-Jakab Natáliát, a Művészetek Völgye igazgatóját, aki elmondta: kíváncsian várják, hogy milyen hangulatot kap a kapolcsi közös fesztiválozás az őszi időszakban. Kapolcs új főterén fellép mások mellett a Csík Zenekar, a Hiperkarma, a 30Y és az Ivan and the Parazol is. Egy-egy hétvégére hoz majd programot többek közt a Harcsa Veronika Udvar, a Kaláka Versudvar, a Hagyományok Háza Folkudvara és a Színház Színpad is, de szerveznek biciklis túrákat és kiállításokat. A részletes program június 1-jétől érhető el. (SK)

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom