Kultúra

Jövőre tartják meg a jubileumi koncertet

A kialakult járványhelyzet miatt – a labdarúgó-Európa-bajnoksághoz és az olimpiához hasonlóan – az idénre tervezett Ez az a nap! is 2021-ben kerül megrendezésre – tájékoztattak a szervezők közleményükben.

Jövőre tartják meg a jubileumi koncertet
Online közvetítés formájában tartják meg idén a programot
Fotó: Youtube

A modern gospel és a kortárs keresztény könnyűzene legismertebb előadóit – köztük több Grammy-díjas művészt -, és a műfaj legjobb hazai képviselőit felvonultató Ez az a nap! idén fennállásának legnagyobb rendezvényével ünnepelte volna 20. jubileumát. Mint a többi idei nagy rendezvény, ez az esemény is új időpontban kerül megrendezésre – áll a közleményben. 

A szervezők úgy döntöttek, hogy ha élőben nem is, de online közvetítés formájában mégis megtartják a programot, a Puskás Arénából az eredetileg tervezett előadókkal. Jövő év július 24-én pedig az eredeti terveknek megfelelően a Puskás Arénába várnak több mint 50 ezer résztvevőt a szervezők.

Objektum doboz

– Egy többórás – zenés üzenetekkel színesített – virtuális jubileumot tervezünk, hazai és külföldi előadókkal – mondta László Viktor, az Ez az a nap! megálmodója, aki hozzátette, az idei évre megváltott jegyek természetesen a jövő évi, 2021. július 24-i eseményre is érvényesek lesznek.

A rendezvénnyel kapcsolatos minden további információ és friss hír megtalálható az Ez az a nap! honlapján, illetve közösségi média felületein.

Kapcsolódó írásaink

Operagálák Veronában

ĀAz aréna nyári fesztiválját jövőre halasztották, de augusztusban Domingo és Netrebko is fellép