Kultúra

A Müpa a járvány miatt az évad végéig zárva tart

Jegyértékesítés hamarosan

A járványügyi helyzet miatt az évad végéig zárva tart a Müpa, azonban április 22-én és 23-án megkezdődik a jegyértékesítés a 2020/2021-es szezon egyes előadásaira és koncertjeire.

A Müpa a járvány miatt az évad végéig zárva tart
Káel Csaba
Fotó: MH

Káel Csaba (képünkön), a Müpa vezérigazgatója a lapunkhoz eljuttatott közleményben azt írja: „Közönségünk és művé­szeink biztonsága érdekében az idei évad hátralévő részében az előadásokat nem tartjuk meg, ugyanakkor a Müpa csapata fáradhatatlanul azért dolgozik, hogy a Müpa-élmény digitálisan is elérhető legyen. Az online közvetítések sikere mellett is tudjuk, hogy az élő produkciók varázsát semmi sem pótolhatja, és bízunk abban, hogy a jövő évadban ismét emlékezetes pillanatokat élhetünk át együtt.” Mint írják, a Müpa a jövő évadban is olyan legendás karmestereket, világklasszis szólistákat és kiemelkedő együtteseket vonultat fel többek között, mint Sir Antonio Pappano és a római Santa Cecilia Akadémia Zenekara, a Mahler Chamber Orchestra és Daniele Gatti, a Bécsi Filharmonikusok és Da­niel Harding, Várdai István vagy a Győri Balett.

Kapcsolódó írásaink

Tizenöt éves a Müpa

ĀSzombaton születésnapját ünnepli a Művészetek Palotája: ennek kapcsán bejelentették a következő évad művészét és együttesét, illetve bérletprogramját is