Kultúra

Lady Gaga 35 millió dollárt gyűjtött a koronavírus-járvány elleni harcra

Lady Gaga jótékonysági szervezete, a Global Citizen 35 millió dollárt gyűjtött össze a koronavírus-járvány elleni harc támogatására és bejelentette egy nagyszabású televíziós est megrendezését Paul McCartney, Stevie Wonder,  Billie Eilish és más sztárok részvételével. 

Lady Gaga 35 millió dollárt gyűjtött a koronavírus-járvány elleni harcra
Lady Gaga jótékonysági szervezete, a Global Citizen 35 millió dollárt gyűjtött össze a koronavírus-járvány elleni harc támogatására
Fotó: mh

 A szervezet hét nap alatt gyűjtötte össze a 35 millió dollárt, amellyel az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) támogatják. 

A One World: Together At Home, című műsort április 18-án fogják sugározni közép-európai idő szerint éjjel két órakor az ABC, az NBC, a CBS, az iHeartMedia és a Bell Media hálózatok. 

„Be akarjuk mutatni ezt a páratlan kulturális mozgalmat, és meg akarjuk ünnepelni, bátorítani akarjuk az emberi szellem hatalmát” - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Lady Gaga.

A tévéműsort közvetíteni fogja a YouTube, az Apple, a Facebook, az Instagram, a Twitter és más platformok, és olyan hírességek kapcsolódnak be mások mellett, mint Elton John, David Beckham, John Legend, a Coldplayből Chris Martin, Andrea Bocelli, Billy Joe Armstrong, Lang Lang, Alanis Morissette és Keith Urban.

Lady Gaga elmondta, hogy további adományokat tervez gyűjteni, de ez a műsor nem ezt szolgálja. „Tegyétek el a pénztárcátokat és üljetek le, élvezzétek a showt, mindannyian megérdemlitek” - hangoztatta.

Stephen Colbert, Jimmy Fallon és Jimmy Kimmel lesznek a műsor házigazdái, és bemutatják a vírus által érintetteket, ünnepelni fogják a frontvonalban, az egészségügyben dolgozókat.

Kapcsolódó írásaink

Jótékonysági összefogás

ĀA visszaélések visszaszorítása érdekében közös igazolványt állít ki hazánk hat legnagyobb karitatív szervezete, az önkéntesek ezzel keresik fel a segítséget kérőket

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom