Kultúra

Ákos ismét duplázik az Arénában

Az énekes lánya is bemutatkozik a koncerten

Újabb nagykoncertre készül a Papp László Budapest Sportarénában Ákos – sőt, mindjárt kettőre, hiszen a nagy érdeklődés miatt a szombatra meghirdetett koncert kapott egy péntek esti extra dátumot is.

A koncert az idén megjelent Idősziget album bemutatója, amelyet Ákos saját bevallása szerint az eddigi legfontosabbjának tart. Évtizedek óta ez az első kiadványa, ami bakeliten is megjelent. Az Idősziget azért is fontos darabja Ákos munkásságának, mert kétszeres családi vonatkozása is van. A Felemel című dalban az énekes két éve elhunyt édesapjára emlékezik, az Elhiszem társszerzője pedig lánya, Anna, aki ezúttal maga is fellép az Arénában. Az Idősziget négy dalát egyébként már „letesztelték” nagyközönség előtt, hiszen a Hazatalál, a Nem kell más vigasz, az Ellenség a kapuknál és a Holnaptól szerepelt a tavaly megjelent középlemezen (EP-n), illetve az országos turné műsorán is.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom