Kultúra

Imádják az angolok a Szigetet

Csütörtökön éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában az Anglián kívüli legjobb fesztivált is megválasztották. A Best Overseas Festival, azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában idén is a Sziget vitte el a pálmát.

Imádják az angolok a Szigetet
Már második ízben végzett az első helyen a Sziget
Fotó: Sziget Sajtóiroda

Akárcsak tavaly, idén is a Szigetet választották a legjobb külföldi fesztiválnak a brit fesztiválokat minősítő megmérettetésen, a UK Festival Awards díjátadóján, ahol egy kategóriában a kontinens Anglián kívüli fesztiváljait is díjazzák. Ebben a kategóriában - immár másodszor – ismét a Sziget bizonyult a legjobbnak.

Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője szerint “komoly elismerés, hogy a gazdag fesztiválkultúrával bíró angol közönség ismét minket tartott a legjobb külföldi fesztiválnak, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy olyan fesztiválokat is magunk mögé utasítottunk, mint például a belga Tomorrowland. A díj egyben feladat is, hogy 2020-ban is egy nemzetközi mércével mérve is különleges és kiemelkedő fesztivált szervezzünk.”

Kapcsolódó írásaink

A családot semmi sem pótolja

ĀA nevelőszülők munkájának elismerése mellett az a célkitűzés is vezette a humán tárcát, hogy a társadalom számára is láthatóvá tegye, mennyit tesznek a gyermekekértb

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom