Kultúra

„A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek”

A Sziget megváltoztatta az életemet, ez a kedvenc fesztiválom és kedvenc helyem a Földön – mondta Gal Mizrachi. A kerekesszékes fiatalember akkor vált világhírűvé, amikor az idei Sziget Nagyszínpadán – a zenekar biztatására - a földhöz vágta a Foo Fighters frontemberének gitárját.

„A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek”
A kerekesszékes fiatalember világhírűvé vált, amikor az idei Sziget Nagyszínpadán – a zenekar bíztatására - a földhöz vágta a Foo Fighters frontemberének gitárját
Fotó: YouTube

Gal idei szigetes fesztiválozásáról az osztrák Das Rund Filmproduction egy dokumentumfilmet készített - Wheels of Madness címmel -, amit nemrég mutattak be Bécsben.

2015-ben járt először Szigeten, azóta minden évben visszatér a 33 éves izraeli srác. Az elmúlt években a Sziget a kedvencévé vált, mint mondta: „Itt sokat tanultam meg magamról, az emberiességről, a kedvességről, a barátságról és sok új zenét ismertem meg köszönhetően a világ minden tájáról érkező előadóknak.” Gal évközben multimédiát oktat Tel Avivban, de alig várja a következő fesztivált. „A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek” – mondta Gal, hozzátéve, hogy ő a Szigetnek köszönheti, hogy jobb emberré és sokkal jobb baráttá vált.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom