Kultúra

Videón Bryan Adams Hősök terén adott koncertje

Több mint hetvenezer ember élhette át személyesen a Skandináv Lottó 20. születésnapja alkalmából szervezett szuperkoncert fergeteges hangulatát. Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni Bryan Adams legismertebb slágereire, a Szerencsejáték Zrt. megörökítette az eseményt egy bemutató videóban.

Videón Bryan Adams Hősök terén adott koncertje
Az év legnagyobb szabadtéri koncertje több részletében is egyedülálló elemeket tartalmazott
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Bryan Adams és a Wellhello koncertjén az este folyamán több tízezer ember ünnepelt a Hősök terétől egészen a Bajza utcáig. Az esemény az elmúlt hét év legtöbb érdeklődőt vonzó koncertjének számít, amelyet önfeledt szórakozás, közös éneklés és felejthetetlen hangulat jellemzett. Az év legnagyobb szabadtéri rendezvényéről készült pár perces videóösszeállítás arra törekedett, hogy a helyszínen tapasztalható felejthetetlen hangulatot és élményt azok számára is megfoghatóvá tegye, akik nem voltak kint a helyszínen.

Az év koncertje több részletében is egyedülálló elemeket tartalmazott: az 500 négyzetméteres színpad mellett 550 négyzetméteres LED világítás tette teljesebbé a vizuális élményt, amelyből 300 négyzetméter a színpad környékére összpontosult, a legnagyobb rock koncertekhez mérhető hangélményért pedig a több mint 200 darab egyedi teljesítményű hangfal felelt.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom