Kultúra

Díjat ért a 2017-es Lipcsei Könyvvásár pavilonja

Salát Zalán Péter könyvtervező-grafikust, lapunk művészeti vezetőjét (középen) a negyvenéves jubileumát ünneplő Magyar Formatervezési Díjjal tüntették ki a Hagyományok Házában tartott tegnap esti díjkiosztón.

Díjat ért a 2017-es Lipcsei Könyvvásár pavilonja
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Kollégánk a vizuális kommunikáció kategóriában a két évvel ezelőtti Lipcsei Könyvvásár magyar pavilonjának Csend legbelül című tervéért nyerte el az elismerést. A munkát Sztranyák Gergellyel, Sztranyák Zsófiával (balról) és Zilahi Péterrel (jobbról) közösen, a Lead82 Kft. gyártásában készítette. A Magyar Formatervezési Díj elismertjeinek kilétét a Design Managment Díj kitüntetettjeivel együtt az idén 16. alkalommal megrendezett Design Hét Budapest, Magyarország legnagyobb design tematikájú eseménye keretében ismertették. Ugyancsak tegnap megnyílt a díjazottak és a legkiemelkedőbb pályázók munkáiból összeállított, ingyenes kiállítás a Hagyományok Házában.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom