Kultúra

Budapest egyik legizgalmasabb világzenei rendezvénye idén is villamosra száll

Budapest egyik legizgalmasabb világzenei rendezvénye idén is villamosra száll
Köztük lesz a lengyel világzenei színtér egyik legfontosabb szereplője, a Kroke fellépése Dresch Mihállyal és Borbély Mihállyal
Fotó: Budapest Ritmo

Budapest egyik legizgalmasabb világzenei rendezvénye idén is villamosra száll: a Budapest Ritmo egy showcase zenekara – a ¡Nosnach – minikoncertjei szórakoztatják az utazókat szeptember 24-én este 7-től a 47-es és 49-es villamosokon.

Október 4-én pedig életeket megváltoztató találkozásokkal, playlistekbe ragadó zenékkel, egyszeri csodákkal, élő legendákkal és feltörekvő tehetségekkel indul a Hangvető és a CAFe Budapest közös rendezvénye az Akvárium Klubban.

Objektum doboz

Harmonika és cselló, francia, zsidó, argentin, balkáni dallamok jellemzik a  Nosnach duó zenéje azt a szellemiséget.

További információkért kattints ide.

Kapcsolódó írásaink

Díjat alapított a Ludwig Múzeum

ĀA kitüntetéssel a múzeum olyan szakemberek tevékenységét ismeri el, akik sokat tettek a kortárs művészet közvetítéséért és népszerűsítéséért

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom