Kultúra

Éjszakai fürdőzés a Lupán

Az idén küllemében és tartalmában is megújult Lupa Öböl a strandolás és az igényes bulizás kellemes egyvelegének ad teret az szombaton Öböl Éjszakáján, amikor már este 18 órától ingyenesen lehet bejönni és a holdfényes éjszakában fürdőzni valamint szolíd zenei csemegékkel ünnepelni a megújult strandot.

Éjszakai fürdőzés a Lupán
A sötétedésbe nyúlóan élvezhetjük a Lupa Öböl adta egyedi környezetet
Fotó: lupabeach.com

Egy hagyományteremtő strandolós bulira hívja látogatóit a Lupa Öböl, hogy még igényesebb módon hozzuk el nektek ezt az új kikapcsolódási, szórakozási formát – mesélik az Öböl Éjszakája szervezői. Augusztus 30-án szombaton tehát a sötétedésbe nyúlóan élvezhetjük a Lupa Öböl adta egyedi környezetet, a kristálytiszta vizet és egy stílusokon átívelő, a délutáni akusztikus koncertélménytől, a világzenés naplementén át, egészen a lüktető ambientig nyúló programot is.

A Dürer Part közösségi élmény és strandhangulat kettősét ötvözi a Felelős Gasztrohősnek megfelelő strandételekkel: olyan hely, ami egy új színfoltja a Lupának az Öböl Strandon. Az Öböl éjaszkáján vizuálról a HocusFocus csapata gondoskodik. A rendezvényre a Lupa Busz különjáratot indít, a menetrendet pedig itt lehet megnézni.

Az est a MadCity, a goa.hu és a legendás Dürer Kert „strandtestvére”, a Dürer Part kollaborációjában jön létre.

Kapcsolódó írásaink

Szerdától SZIN

ĀMár kedden délután beköltözhetnek az első fesztiválozók+GALÉRIA