Kultúra

Szórakozás a Nagyszínpadon kívül

A koncerteken kívül is van élet a Szigeten, a vurstli és a vándor zongorista csupán a kezdet.

Szórakozás a Nagyszínpadon kívül
Mister Piano mozgó koncertje közben
Fotó: MH

Objektum doboz

A Karzat Színház múltidéző házi vidámparkja a Vándor Vurstli, a magyar vásári szórakoztatás városligeti hagyományainak őrzője változatlan jókedvvel és varázslatos játékokkal várja a játékos lelkű fesztiválozókat.

Felsorakozik számos célbadobó, -lövő és -találó játékszerkezet, amik együttesen biztosítják közönség szórakoztatását. Bűvészek, bábszínház, jósok és jövendőmondók, zsonglőrök, artisták és mindezek megkoronázásaképpen pedig Németország legkisebb óriáskereke várja már megszokott helyén a lelkes törzsvendégeket és a csodálkozó újoncokat.

De a fesztiválok egyik előnye, hogy ha mi nem megyünk a szórakozáshoz, akkor a szórakozás jön hozzánk, akár egy mozgó zongorista képében is.

Mister Piano amellett, hogy nagyszerű művész, aki elvarázsol zongoratudásával, a multitaskingban is jeleskedik, hiszen játék közben még arra is jut ideje, hogy guruló zongoráját navigálja.

Repertoárja a klasszikusoktól a mai slágerekig igen széles skálán mozog, közönség pedig előszeretettel száll be énekléssel kísérni Mister Pianót.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom