Kultúra

Előzetesen a Drakulics elvtárs

Az Isteni műszak író-rendezőjének ötletből éjfekete humorú vígjáték született, amely szerint egy vámpír látogat a 70-es évek Magyarországára, a titkosszolgálat pedig megpróbálja leleplezni. A film kiváló szereplőgárdával, felejthetetlen látványvilággal és fordulatos történettel egy vérpezsdítő moziélményre hívja a nézőket.

Előzetesen a Drakulics elvtárs
A film kiváló szereplőgárdával, felejthetetlen látványvilággal és fordulatos történettel egy vérpezsdítő moziélményre hívja a nézőket
Fotó: hu.ign.com

A vámpírok köztünk járnak! Ám aggodalomra semmi ok: a kémelhárítás már a nyomukban van, és mindent megtesznek a titokzatos ügy felgöngyölítésére. 

A kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat. A kémelhárítás azonban gyanút fog, és a legjobb embereit állítja az ügyre. 

Vajon mi lehet az örökifjú elvtárs titka, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnőket? A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés…

A Drakulics elvtárs impozáns szereposztással érkezik: Nagy Ervin, Nagy Zsolt és Walters Lili mellett Bödőcs Tibor, Balsai Móni, Thuróczy Szabolcs, Borbély Alexandra, Rába Roland, Kerekes Éva, Trill Zsolt, Pálos Hanna, Vinnai András, Rezes Judit és Znamenák István játszik a filmben.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom