Kultúra

Idén is várja az önkénteseket a Sziget

A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni. 

Idén is várja az önkénteseket a Sziget
Az önkéntes munka különböző területeken kínál tapasztalatszerzési lehetőségeket
Fotó: MH

A Sziget felépülését és működését ismerheti meg, aki időben jelentkezik önkéntesnek a fesztiválra. Az önkéntes munka több különböző területen kínál tapasztalatszerzési lehetőségeket, legyen az a beengedésnél a gördülékeny haladás segítése, a programhelyszíneken folyó munka támogatása, a kempingek vendégeinek tájékoztatása vagy a fesztivál környezetvédelmi feladatainak ellátása. 

A fesztivál különböző feladatainak elvégzésében az önkéntesek napi 6 órát vesznek részt, amiért Sziget bérletet, napi egy melegétkezést és önkéntes pólót biztosítanak a szervezők, valamint egy remek közösség tagjaként vehetnek részt a fesztiválon. Idén közel 100 feladatkör betöltésére várják a jelentkezőket. Az önkéntességhez a fesztivalonkentes.hu oldalon történő regisztráció után egy meghallgatáson és egy orvosi munkaalkalmassági vizsgálaton kell részt venni.

Akinek felkeltette az érdeklődését, az a linkre kattintva több információt megtudhat : https://fesztivalonkentes.hu 

Kapcsolódó írásaink

Tanár volt a trópusokon

ĀFerdinandy György József Attila-díjas szépíró tömör mondatokkal, kurta szavakkal is képes láttatni egy teljes emigráns életet, annak minden borzalmával és örömével

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom