Kultúra

Unalom a Soundon? Na, még mit nem!

A korán ébredő fesztiválozóknak igen egyszerű dolguk van a Balaton Soundon, ha egy kis délelőtti szórakozásra vágynak, egy üveg víz, napolaj és fejfedő - irány a vízpart!

Unalom a Soundon? Na, még mit nem!
Fiatalok a Balaton Sound fesztiválon
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A VOLT-hoz hasonlóan a Balaton Sound is csak délutánonként indul be, talán ez ezen a fesztiválon még jellemzőbb is, a vendéglátóhelyek sem nyitnak korán, így érdemes a korán ébredőknek más programot kitalálniuk. Szerencsére lazítás szempontjából a soproni fesztiválnál sokszínűbb a lehetőségek palettája, a közelben boltok, a partra vezető sétányon készpénzzel is igénybe vehető étkezők is vannak, de a legnépszerűbb napközbeni program természetesen maga a Balaton.

Objektum doboz

A strandokat a fesztivál területén belül és azon kívül is kipróbálhatják a látogatók, a VIP karszalaggal rendelkezőknek pedig külön medencés részt is elkerítettek a tóból, igazi tengerparti hangulatot kialakítva. Érdemes azonban vigyázni, ha kisüt a nap nagyon hamar leéghet a bőr, így mindenki készüljön megfelelő faktorú naptejjel és amennyiben van rá mód, a fejet se hagyják szabadon! Délután háromkor ma is lesz Boat Party, a csütörtöki fesztiválnapon Matador és Gabor Kraft pörgeti a talpalávalót azoknak, akik a plusz élményt keresik a parton kívül.

Az este során a Balaton Soundon többek között fellép Future, Marshmello, Paul Kalkbrenner, a Nervo és Will Sparks is, a mai nap egyik legkülönlegesebb előadója, a Sofi Tukker viszont pár napja lemondta fellépését, a duó hölgytagjának lába sérült meg.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom