Kultúra

Óriási bulival ért véget a VOLT

Hiába a nagy hőség és az egész hetes bulizás, a fesztiválozók igen nagy számban és még nagyobb lelkesedéssel búcsúztatták az idei VOLT-ot.

Óriási bulival ért véget a VOLT
Maradt nagyágyú szombat estére is
Fotó: MH/Kertész Ákos

Amint szombat este elkezdett lemenni a Nap, hatalmas tömeg indult meg a Nagyszínpad irányába, ahol a Halott Pénz nem akármilyen, 15 éves jubileumi koncertje fogadta őket. A rádiókat slágereikkel uraló együttes olyan All Star előadókkal lepték meg a közönséget mint Bérczesi Róbert (Hiperkarma) Papp Szabi (Supernem) és Rúzsa Magdi.

A Pál Utcai Fiúk koncertje mindig megbízhatóan kiváló
A Pál Utcai Fiúk koncertje mindig megbízhatóan kiváló
Forrás: MH/Kertész Ákos

A pécsi srácokat a Parov Stelar követte és pörgette ki az egész heti fáradtságot a fülbemászó electroswing-jével. Nem volt olyan, akinek ne hozta volna meg a kedvét az óriáskerék fényében szaxofonszólóra táncoló emberek ezreinek látványa. Az utánozhatatlan hangulatú show-t követően a fesztiválozók zöme - szokásához híven - elkezdett volna visszamászni a kempingbe, a sátrak közé, de a koncertek után a dj-k vették át a színpadokat reggelig tartó, szünetmentes bulizást ígérve.

Objektum doboz

DJ Joko sztárvendéget is hozott magával, Kis Grófo legalább ötven percen át szórakoztatta az összegyűlt tömeget mulatós slágereivel.  

A végett nem érő buli ígérete mindenkit megmozgatott, a táncolni vágyók még az utolsó dalokat is kiélvezték, mert már ott volt a gondolat a fejekben, hogy sajnos egy egész évet várni kell, hogy újra elhozza nekünk a nyár legnagyobb bulijait a VOLT.

Hatalmas bulit tartott a Parov Stelar
Hatalmas bulit tartott a Parov Stelar
Forrás: MH/Kertész Ákos

Kapcsolódó írásaink