Kultúra

Black Eyed Peas-re telt meg a VOLT pénteken

Meglehetősen szellősen indult a soproni fesztivál pénteki napja, de sajnos nem az időjárást tekintve. Ismét fullasztó meleg és tűző nap ébresztette a fesztiválozókat, aki napijeggyel érkezett, taktikusan csak késő délután vagy este csekkolt be a VOLT-ra.

Black Eyed Peas-re telt meg a VOLT pénteken
Aki napijeggyel érkezett, taktikusan csak késő délután vagy este csekkolt be a VOLT-ra
Fotó: MH/Kertész Ákos

A délutáni koncertek előtt így szinte nem volt sor a pultoknál és a látványosságoknál sem, mindenki felfért az óriáskerékre, egyből tudott dodzsemezni vagy kipróbálhatta a bungee-jumpingot. A Ricsárdgíren, a Hiperkarmán és az Aurevoir-on még bőven a koncertek alatt is oda lehetett férni az első sorok közé, az embertömeg jelentős részét a Nagyszínpad erőtere vonzotta magához az Irie Maffia és Majkáék közreműködésével.

Az Aurevoir rendesen odatette magát
Az Aurevoir rendesen odatette magát
Forrás: MH/Kertész Ákos

A Black Eyed Peas koncertjére viszont már megtelt a fesztivál, az amerikai banda fellépésével egy időben az inkább alternatívabb zenét kedvelők Quimbyt kaptak, az igazán magyar vonalon mozgókat pedig Szalonna és bandája táncoltatta ekkor.

Idén a VOLT-ot is elérte már a VIP-vágy, egy gombostűt nem lehetett leejteni a nekik épített emelvényen, míg a VIP és a Nagyszínpad között azért bőven volt hely csörögni a Black Eyes Peas-nótáira.

Robin Schulz zárta a Nagyszínpad pénteki műsorát, rádióbarát elektronikus zenéjére rengetegen voltak kíváncsiak, míg a Petőfi színpadon az amerikai énekesnő-dalszerző, LP engedte ki hangját az összegyűlt tömegnek, akik imádták a külsőre Bob Dylanre hajazó, ének szempontjából viszont teljesen egyedi előadót.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom