Kultúra

„Ma már nem igény a minőségi szinkron”

„Se idő, se igény, se pénz” – fogalmazott Lippai László színművész és szinkronszínész annak kapcsán, hogy a szinkronizálás egyre inkább negatív irányba változik, azonban szerinte még nem késő átértékelni a jelenlegi helyzetet és bízik abban, hogy lehet minőségi munkát gyártani.

„Ma már nem igény a minőségi szinkron”
Lippai László színművész és szinkronszínész szerint ma már nem igény a minőségi szinkron, azonban szerinte még nem késő átértékelni a jelenlegi helyzetet és bízik abban, hogy lehet minőségi munkát gyártani
Fotó: MH

Hova tart a szakma és mi lehet a megoldás? Hogyan dolgoznak a stúdióban és mi kell ahhoz, hogy valakiből szinkronszínész válhasson? Az alábbi videóban ezekre a kérdésekre kaphat választ.

Objektum doboz

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom