Kultúra

Újabb színdarabban tűnik fel Kulka János

Kulka János három évvel ezelőtti stroke-ja után először tavaly, a Dollár Papa Gyermekei nevű alkotócsoport Árvácska című darabjában tűnt föl. Azóta egészségi állapota egyre jobb és egyre több munkát kap.

Újabb színdarabban tűnik fel Kulka János
Fotó: mh

Az Árvácskában egy néma szerepben volt látható, az idén viszont már rövid szöveges szerepet is kapott a Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-adaptációjában. A társulat most egy kísérleti darabon dolgozik, melynek címe: Silence Book - fizikai színházi képek kezdőknek és haladóknak - adta hírül a Blikk.

Kulka János ez alkalommal két szerepben is látható lesz. A Sipos Vera művéből készülő produkcióban egy nagypapát és egy négyéves kisgyereket is játszik. A rendező Soós Attila szerint a mozgás és beszéd érdekes egyvelege kerül most a színpadra.

„Épp ezért mondtam Jánosnak, hogy szívesen vinném őt tovább, kíváncsiak vagyunk, hogyan tudna ebbe a helyzetbe beleilleszkedni, ő pedig boldogan mondott igent” - mondta a lapnak a rendező.


 

Kapcsolódó írásaink

Aki univerzálisan látta a világot

ĀÖtszáz éve halt meg Leonardo da Vinci – A diákkortól a francia udvarig – Egyszerre mérnök, filozófus, építész és festő, vagyis igazi kíváncsi ember

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom