Kultúra

Három koncertjét is lemondta Demjén Ferenc

Műtéte miatt kényszerpihenőre küldték orvosai Demjén Ferencet. Rehabilitációját gyógytornászok és felesége, Rebecca segíti, de gyógyulása egyelőre nem halad olyan ütemben, mint várták. Ha rajta múlna, már most színpadra állna, de orvosai figyelmeztették, nem szabad elsietni a visszatérést. Így kénytelen májusig várni.

Három koncertjét is lemondta Demjén Ferenc
A zenészt pihenésre küldték az orvosok, így csak májusban adhat koncertet
Fotó: Facebook

Demjén Ferenc mindig is büszke volt arra, hogy koncertet alig mondott le. Most is csak orvosai kérésére volt hajlandó arra, hogy lemondja tavaszi turnéjának első három állomását. Ebből egy már olyan, ahová a jegyek árusítását is elkezdték.

„Természetesen megértem az aggódást, de szeretnék mindenkit megnyugtatni" - írta hivatalos Facebook oldalán a zenész.

"Ahogy a menedzsment közleményében olvastátok, az idei turnémat májusban tudom elkezdeni. Sajnos ez három áprilisi koncertemet érinti, melyeket mindenképpen szeretnék pótolni. Örülök, hogy erre Sopronban már június 1-jén sor kerülhet.
Szeretném megköszönni a sok jókívánságot, támogató üzenetet, ami erőt ad a gyors felépüléshez! 
Májustól pedig újra „Fújom a dalt” - nyugtatta meg rajongóit Demjén Ferenc.

A Bergendy-együttes egykori énekesét három évvel ezelőtt is meg kellett műteni, mert egy szerencsétlen baleset következtében eltörte a karját. Ezután is korrekciós műtét várt rá, mert a csontja nem jól forrt össze.

Kapcsolódó írásaink