Kultúra

Thanos is feltűnik a Bosszúállók: Végjáték új előzetesében

Kevesebb, mint egy hónap múlva itt a Bosszúállók: Végjáték bemutatója, a premierhez közeledve pedig a Marvel úgy érezte, nem árt kicsit megtámogatni a szuperhős-saga következő felvonásának marketingjét. Ennek jegyében kedden egy egyperces előzetes érkezett a filmhez, melyben számos eddig nem látott jelenet is helyet kapott.

Thanos is feltűnik a Bosszúállók: Végjáték új előzetesében
A Marvel-univerzum legnagyobb hősei egyesítik erejüket, hogy legyőzzék Thanost
Fotó: Indiewire

A videóban a Thanos pusztítása után életben maradt hősök gyülekezőt fújnak, hogy erejüket egyesítve visszavágjanak az őrült titánnak. Láthatjuk többek között Thort, Amerika Kapitányt, a Fekete Özvegyet, a Galaxis őrzőit, a csapathoz legutóbb csatlakozott Marvel kapitányt, de feltűnik a főgonosz, a kegyetlen Thanos is.

A körülbelül három óra hosszúságú filmet előzményéhez, a Végtelen háborúhoz hasonlóan a Russo-testvérek rendezték és olyan színészek térnek vissza megszokott szerepükben a vászonra benne, mint Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johannson, Benedict Cumberbatch vagy Chris Evans.

Objektum doboz

Az amerikai bemutató időpontja április 26., a magyar nézők viszont már egy nappal korábban, 25-én láthatják a Marvel szuperhőseinek legújabb kalandját.

Kapcsolódó írásaink