Kultúra

DJ fronton is erősít a Sziget

A Sziget szervezői bejelentették az idei Samsung Colosseum teljes zenei felhozatalát, a sorban olyanokat, mint például Avalon Emerson, Courtesy, Red Axes, Butch vagy Margaret Dygas.

DJ fronton is erősít a Sziget
Sziget
Fotó: mh

Kikerekedett a Sziget legizgalmasabb party-építményének 2019-es zenei felhozatala. A Samsung Colosseum rendkívül változatos és progresszív line-up-ja 27 világklasszis DJ-t sorakoztat fel a világ különböző pontjairól. Itt lesz a brazil techno sztár, ANNA, az Egyesült Államokból érkezik AVALON EMERSON, BLACK ASTERIOD és RYAN ELLIOTT. Kanada B.Traits-szel képviselteti magát, az Egyesült Királyság listáján pedig ott van BLAWAN, CRAIG BRATLEY, JOHN DIGWEED, THE ADVENT, MARK REEVE és WAFF .

Németországból is több DJ érkezik: BUTCH, FJAAK, MARGARET DYGAS és OBJEKT lép majd fel. GIOVANNI VERRINA, LUIGI MADONNA, MARVIN & GUY és a YOUNGER THAN ME duo az olasz színeket hozza. Dániából COURTESY, Belgiumból MARCO BAILEY, Franciaországból PAUL RITCH, Izraelből RED AXES, Spanyolországból REGAL lép majd a lemezjátszók mögé. Bulgáriából jön KINK és METODI HRISTOV valamint fellép a román minimal-mozgalom egyik meghatározó alakja, RARESH is.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom