Külföld

Újabb nemzetközi sikert ért el a Fidelitas

Újrázik a magyar alelnök az Európai Néppárt hallgatói szervezetében

Közel kétharmados többséggel választotta ismét alelnökének Losonci Gergelyt az Európai Néppárt (EPP) hallgatói szervezete, a European Democrat Students (EDS) a múlt héten, Genovában, az EDS idei tisztújító nyári egyetemén.

losonci
Losonci Gergely, az Európai Néppárt hallgatói szervezetének újraválasztott alelnöke. Fotó: EDS
Losonci Gergely lapunknak elmondta, ismét bebizonyosodott, hogy a kormánypártok szerves részét képzik az Európai Néppárti családnak, hiszen a Fidelitas jelöltjeként idén is el tudta nyerni a küldöttek nagy többségének a bizalmát és ezáltal továbbra is erőteljes képviselete lesz ifjúsági szinten a magyar érdekeknek Európában. Beszédében felhívta a figyelmet, a közeledő Európai Parlamenti választások fontosságára és összefogásra szólította fel a jelenlévő szervezetek képviselőit a néppárti győzelem érdekében. Az EDS elnökségen belül a 2019-es Európai Parlamenti választásokra való felkészülésért és kampányért, valamint az idén novemberben megrendezésre kerülő EPP kongresszusért fog felelni.

"További jó hír, hogy az EDS elnökségében a külhoni magyarok érdeke is képviseltetve lesz Kiss Róbert személye által, aki az erdélyi keresztény-demokrata ifjúsági szervezet, az RMKDM színeiben került megválasztásra" – tette hozzá Losonci. A tanácskozáson a Fidelitas határozati javaslatát és módosító indítványait is elfogadták.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom