Külföld

Terrortámadás érte Új-Zélandot

Negyvenkilenc halálos áldozatot követelt a merénylet - Vizsgálat indult az elkövető esetleges bolgár kapcsolatai miatt - Áder János részvéttáviratot küldött+VIDEÓ

Negyvenkilencre emelkedett az új-zélandi Christchurchben két mecset ellen összehangoltan elkövetett pénteki terrortámadás halálos áldozatainak száma - közölte Mike Bush rendőrfőkapitány tévés sajtótájékoztatóján. Korábban 40 halálos áldozatról és húsz súlyos sebesültről szóltak a jelentések.

lövöldöző fejkamera
Sydney Morning Herald.
Tarrant fegyvertár
Ivica Dacic szerb külügyminiszter Belgrádban nyilatkozva elítélte a terrorcselekményeket, és el is határolódott azoktól. A szerb nacionalista dalt hallgató elkövetővel kapcsolatos újságírói kérdésre felelve leszögezte, a férfinak semmi köze Szerbiához.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom