Külföld

Donald Trump: Vége a szocializmus korának

Tüntetések és perek

Összesen körülbelül kétszázötven tüntetést szerveztek az Egyesült Államokban a rendkívüli állapot bejelentése elleni tiltakozásul.

A megmozdulások szervezésében a Soros által támogatott MoveOn.org is részt vett. A perek sem maradtak el, a rendkívüli állapot kihirdetése miatt tizenhat tagállam kezdeményezett jogi eljárást Donald Trump kormánya ellen. Közben az elnök Miamiban közölte, hogy Venezuela kapcsán Washington békés átmenetet szeretne. Figyelmeztette a venezuelai hadsereget, hogy saját életüket és Venezuela jövőjét teszik kockára Maduróért, akit „a kubai hadsereg tart kézben”. A szocializmus korszakának vége – mondta. Nicolás Maduro venezuelai elnök közben azt jelentette be, hogy Oroszországból hamarosan háromszáz tonna gyógyszersegély érkezik, amit „tisztességgel kifizettünk”.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom