Külföld

Obama kézen fogva vezeti le a színpadról a „megkövült” Bident + VIDEÓ

Hasonló eset történt az amerikai elnökkel a minap is

Barack Obama volt amerikai elnök megfogta Joe Biden jelenlegi amerikai elnök kezét, aki mozdulatlanná dermedt a színpadon a Los Angeles-i támogatóinak mondott beszéde után – írja a News.ru.

Obama kézen fogva vezeti le a színpadról a „megkövült” Bident + VIDEÓ
Barack Obama, az Egyesült Államok volt elnöke (jobbra) átöleli Joe Biden amerikai elnököt a Fehér Ház hivatalos portréjának leleplezésére rendezett ünnepségen Washingtonban
Fotó: NorthFoto

Az eseményt a demokraták választási kampányának támogatására időzítették. A színpadról való búcsúzás pillanatában együtt jött le Obama és Biden. Obama hevesen integetni kezdett a közönségnek, míg Biden „megkövültnek” tűnt, és mosolyogva állt. Aztán a volt elnök kézen fogta kollégáját, és elkezdte levezetni a színpadról. Biden azonnal reagált, és követte Obamát.

Objektum doboz

Hasonló eset történt az amerikai elnökkel a minap is. A Daily Mail újságírói észrevették, hogy Biden „rövidzárlatot” tapasztalt a Fehér Házban tartott ünnepségen, amelyet a rabszolgák felszabadításának napjára időzítettek. Mint a riporterek észrevették, az államfő furcsán lefagyott abban a pillanatban, amikor mindenki élénken táncolt a vidám zenére.

Az újságírók szerint az elnök mozdulatlanul, dermedt arckifejezéssel állt, amíg az afroamerikai George Floyd Filonis testvére észre nem vette az amerikai vezető állapotát. Ekkor a férfi megérintette az elnököt és megszólította, amely után a Fehér Ház lakója azonnal „magához tért”.

Kapcsolódó írásaink