Külföld

Volt titkosszolgálati főnök: Európa behódol, a kultúránk fokozatosan tönkremegy

A többnyire muszlim bevándorlók egy egészen más kultúrát hoznak magukkal, és az európaiak nincsenek felkészülve erre a konfliktusra, olvasható a Ripost.hu-n megjelent írásban.

Volt titkosszolgálati főnök: Európa behódol, a kultúránk fokozatosan tönkremegy
Afgán migránsok várakoznak a továbbutazásra
Fotó: AFP/Anadolu/Valeria Ferraro

Hans-Georg Maaßen, a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal (BfV) volt főnöke kételkedik abban, hogy a nyugat-európai politikusok komoly lépéseket tennének az illegális migráció ellen.

A legutóbbi németországi migrációs csúcson hozott intézkedéseket „kirakatpolitikának” tartja, és úgy véli: senki sem teszi fel a döntő kérdést:

„Miért engedjük be egyáltalán ezeket az embereket Németországba és Európába?”

Maaßen 2012 és 2018 között volt a BfV főnöke, és azért menesztették 2018 szeptemberében az alkotmányvédelmi hivatal éléről, mert ki merte mondani, hogy nem zajlott neonáci hajtóvadászat bevándorlók ellen Chemnitzben egy migránsok által elkövetett, brutális gyilkosság után. Ki akarták léptetni a CDU-ból is, de ezt még nem sikerült ellenfeleinek elérniük. Úgy véli, hogy Angela Merkel történelmi hibát követett el, amikor 2015-ben ellenőrizetlen körülmények között engedett be 1,2 millió illegális bevándorlót Németországba. Most az FPÖ TV-nek adott interjúban azt kérdezi a politikusoktól: „Miért nem fordítják vissza a migránsokat a határokon? Miért nem kényszerítjük az olyan államokat, mint Olaszország és Görögország, hogy végre megtegyék azt, amit az európai szerződések szerint meg kell tenniük, nevezetesen az észszerű határvédelmet?

Miért engedjük be ezeket az embereket hozzánk, költünk milliárdokat rájuk, miközben sok szegény nyugdíjasnak egy teljes, munkával töltött élet után palackokat kell gyűjtenie a megélhetésért?

A politikai baloldal népességcserét akar

Ha megvolna a politikai akarat, azonnal meg lehetne tenni a migrációt visszaszorító intézkedéseket, kitoloncolni, távozásra szólítani a beilleszkedni nem akaró, szociális segélyekből élő, bűncselekményeket elkövető külföldieket – mondja Maaßen.

De ez nem történik meg. „Véleményem szerint azért, mert a politikusaink más népességet akarnak.

A politikai baloldal németellenes irányvonalat követ, ugyanis minél kevertebb egy népesség, az emberek annál kevésbé képesek beleszólni az ország irányításába.”

A kultúrák összecsapása már elkezdődött

Európa iszlamizációjával kapcsolatban Maaßen megjegyzi. „A szekuláris Európában a vallás és a család – ha még egyáltalán fontos – az egyén dolga, de az iszlám kultúrákban ez fontos kérdés a klánok, a nagycsaládok számára. Már nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a konfliktusokat erőszakkal oldjuk meg, ahogyan az arab államokból származó családi klánok ezt meg tudják tenni.

Ezek az emberek erőszakot alkalmaznak a konfliktusok megoldására, míg a közép-európaiak azt gondolják: ez csak bíróságokon keresztül történhet meg

Az eredmény: „Európai kultúráink fokozatosan tönkremennek. Ennek vagyunk tanúi a nagyvárosainkban.”

Kapcsolódó írásaink