Külföld

Új utakon az óvodások genderérzékenyítése Los Angelesben

Miközben Kanadában utcára vonulnak a szülők, hogy tiltakozzanak kiskorú gyermekeik iskolai genderérzékenyítése ellen, addig az Egyesült Államokban már a Cselekvés Hete is megkezdődött a genderelmélet terjesztésének jegyében – adta hírül a Mandiner.

Új utakon az óvodások genderérzékenyítése Los Angelesben
Több ezer szülő gyűlt össze a kanadai Calgary belvárosában, kifejezve aggodalmukat a szexuális irányultság és a nemi identitás tantervével kapcsolatban
Fotó: AFP/NurPhoto/Artur Widak

Week of Action – nyersfordításban „Cselekvés Hete” – kezdődik október 9-én a Los Angeleshez tartozó iskolakörzetben. Az ártalmatlan nevű programsorozat azonban egészen megdöbbentő tartalmat takar, kezdve az október 11-én kezdődő „nemzeti coming out nappal.”

Az eseménysorozat célja, hogy „hatéves gyerekekből a gender- és kritikai fajelmélet kezdő szakértői váljanak”. A programsorozat kézikönyve az iskolák tanárai számára „kötelező olvasmány”, a legújabb LMBTQ+-zászlót pedig a feketék felsőbbrendűségét jelképező ököl grafikájával ellátott fejléc díszíti.

A programsorozatot identitás-fejtágítással kezdődik az óvodások és kiselsősök számára. A fejtágítás célja, hogy „a megkülönböztetéssel vagy kiváltságokkal kapcsolatos tapasztalatokat” ábrázolni tudják a nebulók, beleértve a faji, nemi, szexuális orientációt vagy éppen a testalkatot illetőeket. Ennek alapján indul az úgynevezett indoktrinációs hét, ugyanis minden általános iskolai napot más-más LMBTQ+ hírességnek lehet szentelni, akiket reggelente mutatnak be majd a nebulóknak az eszköztár szerint.

Kapcsolódó írásaink